BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 20 November 2011

Next to friends ^_^

Aq ade 3 org mem bek n rapat dari sek rendah dulu, dorang skarang da lawa2 . semua pakai tudung dgn stayle dorg  , tapi aq je yg x kai tudung xtau knp .mem aq 2 org sudah berpunye yg sorg tu still single lpas break ng pakwe dy taon niy jugak . da lame jugak la dorang putos . name dy NURUL ZAKIRA , HEHE . kawan aq lagi 2 org name dy NURIDAH , dy niy cun . aq pon suke tengok muke dy . sejuk je hati memandang weerrrkk . Dy la mem fveret aq diaantara ketiga2 niy.  N FARAH SYAMIMI . mimi or name sgktn mimi at sek rendah n farah di sek men .agame dye . aq slalu pangil mie , name yg famoust kat sek rendah kite org dulu . dy ganas dulu , perangai dy nauzubillah. aq pon x tau nak ckp cm ne . sekarang dy da len, baik sikit lah . x sepanuh nye lagi . hehe. sek agame la kata kan lain la sikit kan pangai , baru2 niy dy dapat pakwe baru  mase dy keje kat SAKAN . Budak tu aq kenal kos same sek agame dulu at sek agame asyakirin . Mimi ckp rupe paras tu sekarang x penting lagi bagi dy. yg penting hati .. aq sokong ape yg dy ckp tu .:D Tapi yg aq pelik nye skrg knp dye nak break sng2 ng pakwe dy . dye pnh bg tau aq sbb mak dye x brape nak suke pangai balak dye niy . ari tu balak dy ade jemput g rumah dye ade majlis perkahwinan . tp dsbb kan si penjemput awek x melayan dan buat bodoh awek dtg si ibu nye pon x bape nak suke la si mamat niy . bgos jugak la lau d pk2 kan dye ptus ade baik nye juge . lagi pon FOKUS la tok SPM yg hampir dkt niy . !!! cop! ORG YG CKP NIY CM DA READY JE KAN !!! huahua .!!!!!! AQ ade msalAh ng mem aq salah sorg niy. tp aq mls nk stry at sni. byase la org tgok luaran je kn. k la stop k chaw ;)

In my house =="

urm RUMAH , tempat aq mlyn perasaan sorg2 . kat rumah aq riuh mcm duduk 10 org, pdhal 4 org je.  org  yg slalu bising n mbuat kn aq kdg2 bole bingit nek hangen pagi2 xlen x bukan mak aq lh . ish , dy la yang bukak lgu kuat2 lau time cuti pgi2, membebel ,suroh itu suroh ini . hah! frust jugak kdg2, tp bile aq pk2 kan balik ade jugak kebaikan nye dy buat sume tu kat aq. sbgai anak aq iye kan aje , bb t dorg kap aq anak derhake la pulak an. tahan x tahan tu nom 2 . ayh aq pulak, sorg yg pendiam , tp pendiam2 dy ade batas . jgn nampak dpn mate dy suda buat yg x elok . mcm mrh adq ke, x buat pe yg mak suroh ke. mmg cari nahas lh. mklom lh,siapa yg x syg bini kan . adq aq plak prangai dy kuat dengki,ape yg aq mkn mesty dy nak , kat mne aq pegi msti dy nk myebok . huh .tiiiiiiidaaaaaaak. jgn la dengki aq, t aq yg kne. naseb bek dy kecik ag lau x dah makan pakai kaki dgn aq . :D

Saturday, 5 November 2011

kau ader :P

   HELO??? guys , first one aku nak ckp at korang sume thanx bab sudi bace n  datang ke dunia aku  yg x best n kadang2 best  niy mcm korg punye AN ,AN . hehe . . SOE ,aku mmg cm niyh!!!( gile2 sikit xD ) 
mcm2 story dlm kepale hotak aku niy yg aku nk luah kan at sniy .. EERRR ,dari cite SEK RENDAH sampai ke SEK MENENGGAH . FUUHH , SYOOK beb lau nak di ingat kan balik.Dalam khidupan semua org  adat lah  mesty ade cite SYOOKK n PANAS kan tol x??? hAa .HABES  LAH KORG . TERUTAMA mem2 rapat aku yg skunk da nak x seberapat gak coz da berlainan aliran . jangan MARE k , blog GUA SUKE HATI GUA LAH!!! xsalah an  . HUH .. kite lupe kan dulu , aku kenal kan diri DULU skit2 sape aku , aku anak sulong daripada 2 org adeq bradeq . rumah aku skang at JB jalan suria , berkos SEDERHANA . x KAYA x MISKIN . aku niy sorg yg DEGIL N UNGKAL KALAU KORANG NAK TAU , LAU TAK NAK TAHU PON KNE TAHU GAK . . Benda yg bole wat aku xsuke ng org  = KUTOK   GUA BELAKANG2 , CAKAP LEPAS N PALING AKU BENCI ORG KUAT TIPU errr = =" . Meluat GILE aq ng spesis org cm tu .lau beraniy memey la ng aku dpn2 an . x payah nak gebang macam2 belakang aku ??? lau da  gentel lah , lau x bek ko stepler je mulot ko tu . huh!!! k tu jep tok yang niy!!! hehek :P !!!